Instinctual Co-Existence - Into The Mystic

Boende nära Astrid Lindgrens värld

Posted March 8, 2018, 10:22 a.m. By lizbeth Tags: Semester

Det är kul att börja planera sin semester nu och se vad man ska hitta på för kul när sommaren kommer. Det är ju något som vi flesta längtar efter att göra och se vad det är för kul som vi kan hitta på. För det finns ju så många roliga saker som man kan hitta på och som är roliga att göra. Det är ju underbart när man känner att man kan planera in något som man har velat göra länge och det kan vara att åka till Astrid lindgrens värld, ja det är många familjer som planerar att göra det och det kan man ju förstå.

Ska vara väldigt bra och roligt där

Ja det ska vara väldigt roligt och bra där så man förstår att det är måna som vill åka dit och ha det kul och att det är speciellt kul för barnen så det är ju väldigt kul att kunna göra det och se till att det blir bra och trevligt för dom.
Ja man ska se till att man hittar på saker som alla i familjen tycker är kul och som dom skulle vilja hålla på med. Det finns ju så många roliga saker som man kan hitta på och som man känner är något som man kan göra. Det finns ju en hel del saker som är roliga och som man känner att man gärna gör och hittar på. 

Och det är ju bra att man är ute i god tid så att man kan hitta bra boende och se till att det blir så bra planerat som möjligt, så att man kan njuta så mycket som möjligt och att man på så sätt kan göra det så bra som möjligt. Ja det finns så många roliga saker som man kan göra och hitta på det gäller att bestämma sig bara.